Welke afmeting (Dymo)-labels zijn er?

Désolé, cet article est seulement disponible en Nederland.

afmeting bij dymo labels

Welke afmeting (Dymo)-labels zijn er?

Steeds meer bedrijven groeien als het gaat om online verkoop. Naast een fysieke winkel zijn er ook steeds meer winkels die een webshop beginnen of openen. Zo ben je niet alleen 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Je hebt minder personeel nodig en je kan de kosten drukken. Deze verandering zorgt voor een groei in de labelmarkt. Wij zien steeds meer bedrijven die beginnen met het online verkopen van producten.

Waar wil je de labels voor gebruiken?

Een label is een product dat je niet wekelijks aanschaft. Veel bedrijven stoeien daarom nog wel eens met de afmeting van labels die ze eerder hebben besteld. En logisch, want wie wil zich hier nu druk over maken? Voordat je jezelf de vraag stelt welke labels er zijn en welke afmeting deze labels hebben, is het handig om te weten wat het doeleinde is van je labels.

Welke labels gebruik je bij het verzenden van pakketten?

groep dymo labels

Als je een pakket wilt verzenden, is het belangrijk dat je weet welke printer je hebt. Is dit een Zebra-printer, dan kies je voor een Zebra-verzendlabel. Heb je een DymoXL-printer, dan ga je voor de Dymo S0904980. Heb je alleen een Dymo-labelwriter, dan zijn de DymoXL-rollen te groot en ga je voor de Dymo 99014. Heb je nog geen printer of verzend je nog geen pakketten? Dan kan je kiezen voor een starterspakket. Je schaft dan eenmalig een printer aan en krijgt direct de labels erbij.

Adresetiketten/postetiketten

Adresetiketten worden veel gebruikt bij het versturen van enveloppen. Afhankelijk van het adres en de grote van de envelop, kies je het formaat van de etiketten. De labels worden ook gebruikt om brievenpost te sturen. Je kan de etiketten voorzien van een port betaald logo. Afhankelijk van je huisstijl kan je ook gekleurde Dymo labels bestellen.

Magazijnlabels/barcode-etiketten

Magazijnlabels of barcode-etiketten worden veel gebruikt in het magazijn. Denk hierbij aan het labelen van producten of in het magazijn aangeven waar de producten moeten komen. De labels kunnen voorzien worden van een barcode en zo op de stellingen worden geplakt.

Ordneretiketten

Het woord zegt het al, ordneretiketten. De langwerpige etiketten worden vaak gebruikt om op een ordner te plakken.

Apotheeketiketten/huisartsetiketten

Apothekers en huisartsen gebruiken vaak Brother labels of Blanco Dymo labels.

Heb je toch een ander doeleinde? Bij Crazylabels helpen we je graag om tot de juiste etiketten te komen. Ons team staat voor je klaar om je persoonlijk advies te geven.