Brother Labels

Onze brother labels zijn compatible labels met een superkwaliteit. Door de meeste producten op voorraad te hebben, kunnen wij binnen één dag leveren. Onze brother labels zijn gemaakt van thermisch materiaal. Dit wil zeggen dat er geen inkt nodig is. De opdruk komt er op door middel van hitte.

Door onze Europese leveranciers, kunnen wij een 100% tevredenheidsgarantie geven. Onze labels doen daarom ook niet onder aan de originele labels.

Onze brother labels komen voor in veel varianten. De Brother DK-11209 met 800 etiketten op een rol en de DK-22205 (eindeloos) zijn de twee best verkochte brother varianten.

De Brother labels worden gebruikt als adresetiketten, magazijnetiketten, aptoheeketiketten, maar ook als vermengetiketten.

Omdat wij in Europa produceren, kunnen wij kwaliteit garanderen. Wij geven daarom een 100% tevredenheidsgarantie. Wij leveren al vanaf 1 rol en wij rekenen geen verzendkosten boven de €50,-.

Brother

Brother is het bekende merk als het gaat om kantoorartikelen. Een van de meest gewilde producten van het merk zijn de etiketten.

Kenmerkend voor de Brother etiketten is de kwaliteit. Deze is namelijk uitstekend en daarom ook erg geschikt voor het gebruik op kantoor en voor particulier gebruik.

De etiketten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen waardoor de aanhechting van het inkt op de etiketten goed is. Op deze manier kunnen de etiketten voor verschillende doeleinden worden gebruikt, waaronder het beplakken van enveloppen, het labelen van dozen en ook voor het labelen van archiefmateriaal.

Sinds het merk in het jaar 1908 is ontstaan, is het zich steeds verder gaan uitbreiden op het gebied van kantoorartikelen. Ook op het gebied van etiketten en labels is het merk op een innovatieve manier te werk gegaan waardoor het nu een ruime collectie heeft aan diverse kantoorartikelen waarop je altijd kunt rekenen.

Brother etiketten rollen kopen

Het aanbod in verschillende etiketten rollen van het merk Brother is erg uitgebreid. Zo heb je de keuze uit diverse rollen met etiketten in allerlei soorten en maten. Op deze manier kun je deze etiketten met verschillende doeleinden inzetten.

Zo is het bijvoorbeeld al erg handig dat je kunt kiezen uit etiketten die uitsluitend bestemd zijn voor enveloppen. Deze nette en kleine etiketten kunnen makkelijk worden bedrukt met een label machine van het merk Brother. Met een snelle druk op de knop zorg je ervoor dat er een professioneel uitziende etiket wordt uitgeprint die je vervolgens op de enveloppe kunt plakken. De grotere labels zijn daarnaast weer uitstekend geschikt voor een archiefmap.

Afhankelijk van het type labelmachine je hebt staan, kun je kiezen voor de verschillende soorten labels die je kunt gebruiken in de machine. Met deze professionele labels is het weer een plezier om je administratie te doen.